Közeledõ esemény

  • Nincs esemény.

Nyertes pályázat

Civilek Sződligetért Egyesület
Sződliget
Szent István u.51/b
2133
Pályázati azonosító: NEA-KK-20-EG-0544

1016 Budapest, Gellérthegy u. 30-32.
E-mail: nea@bgazrt.hu
Dátum: 2020.02.04
Ikt. sz.: EPER-2020-26587

Tárgy: értesítés pályázati döntésről

Tisztelt Pályázó!

Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön által képviselt szervezet a Nemzeti Együttműködési Alap Közösségi környezet kollégiuma által 2019. október 1-jén megjelentetett NEA-KK-20-EG kódszámú, „Helyi és területi hatókörű civil szervezetek egyszerűsített támogatása 2020.” című pályázati kiírásra benyújtott, NEA-KK-20-EG-0544 pályázati azonosítószámon nyilvántartásba vett, NEA-TF-20-EG című pályázata alapján 130 000 Ft összegű vissza nem térítendő támogatásban részesül 100 % támogatási előleg formájában.

Tájékoztatjuk, hogy az államháztartásról szóló törvény végrehajtásáról szóló 368/2011. (XII. 31.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Ávr.) 102/D. §-a alapján Ön kifogást nyújthat be az Elektronikus Pályázatkezelési Rendszeren (a továbbiakban: EPER) keresztül, ha a pályázati eljárásra, a támogatási döntés meghozatalára, a támogatói okiratok kiadására, a költségvetési támogatás folyósítására, visszakövetelésére vonatkozó eljárás véleménye szerint jogszabálysértő, illetve a pályázati kiírásba ütközik. A kifogásra vonatkozó további rendelkezéseket a pályázati kiírás és a Nemzeti Együttműködési Alapból nyújtott valamint a civil és nonprofit szervezetek támogatásaihoz kapcsolódó Általános Szerződési Feltételek tartalmazza.

A támogatási döntés további adataival, valamint a civil szervezetekkel összefüggő további tudnivalókkal kapcsolatban a Civil Információs Portálon (www.civil.info.hu) tájékozódhat.

A támogatói okirat kiadásának feltétele a jelen értesítő levélben meghatározott dokumentumok megfelelő kitöltése, illetve beküldése a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. (a továbbiakban: Alapkezelő) részére.

Share Button