Közeledõ esemény

  • Nincs esemény.

Adománygyűjtés 2013 december 07.

adomany_2013kA Civilek Sződligetért Egyesület /CISZE/a hagyományoknak megfelelően az elmúlt év karácsonya előtt is megszervezte a sződligeti –szegényebb körülmények között élő- családok részére az adománygyűjtést.

A Családsegítő- és Gondozási Központ részére adtunk át kb. 25 zsák adományt. /ruhanemű, játék, műszaki cikkek, stb./
Megható és örömteli élmény volt ezúttal is az adományozók őszinte és segítőkész viselkedése.
A ruhanemű volt a legtöbb, mely most a téli időszak beköszönte előtt nagyon hasznos lesz. Voltak nagyon értékes darabok, olyan ruhák, kabátok , melyeket talán még nem is használtak. Természetesen voltak játékok, könyvek, cipők és egyéb használati tárgyak is.
Amikor kimentünk gépkocsival az adományozókhoz, mert nem mindenki tudta megszervezni az adomány behozatalát a Közösségi Házba, meglepődve tapasztaltuk, hogy olyan dolgokat is felajánlottak, melyek nagy értéket képviselnek /pl. új konyhai szellőző berendezés, szobabicikli stb./. Külön kérték az adományozók, hogy ne írjuk meg ki volt az adományozó, ezt nem szeretnék. Tiszteletben tartjuk kérésüket. Annyit viszont mondhatunk, hogy köszönet és hála mindenkinek, aki segítette munkánkat.
Köszönjük a Családsegítő és Gondozási Központ együttműködését.
Információim szerint az összegyűjtött adományok nagyon hamar célba jutottak.
Bízunk abban, hogy az adományozók és a szervezők hozzájárulhattak egy-egy meghitt karácsonyi hangulathoz, egy-egy mosolyhoz és örömérzéshez.

Sződliget, 2014.01.11.
dr Somogyi István
CISZE elnöke

Képek a galériában

Share Button