Közeledõ esemény

  • Nincs esemény.

Őszi takarítás, faápolás

civilek sződligetért egyesületA Civilek Sződligetért Egyesület, „Ültess egy fát minden megszületett gyermeknek” program keretében takarítási programot hirdetett.
A takarítási területnek a Duna parton az Üvegház Étterem melletti Kisréten, a 2011 ben beültetett területet jelöltük meg.
Az egyesületünk vezetősége felhívással fordult az egyesületi tagsága felé, és a 2011-ben elültetett fák „facsemete-szülők” felé hogy a takarítási tisztítási munkákban minél többen vegyenek részt. A munkát 24.-én szombatra hirdettük meg. A korábbi szervezéseinkhez hasonlóan reggel szép számban megjelent anyukák, apukák, és egyesületi tagok kezdték a takarítást. Örömünkre néhány „fa-csemete” is részt vett a jó időben zajló munkán. A jó idő a jó kedv még fokozva lett, amikor elfogyasztottuk a forró teát, és forralt bort. Köszönjük a megjelentek munkáját, köszönjük a polgármesteri hivatal, és az Üvegház étterem segítségét.
Az „Ültess egy fát minden megszületett gyermek után” programot folytatjuk jövőre is ahol is a tavaszi munkák során a 2012.-ben megszületett gyermekek tiszteletére fogunk fát ültetni.
A takarításról készült képek a galériában láthatók.

Papp István

Share Button