Közeledõ esemény

  • Nincs esemény.

Beszámoló az egyesületi közgyűlésről.

 

Egyesületünk  július 29.én tartotta évközi közgyűlését . A közgyűlésen a meghívottakkal együtt mintegy 35 fő vett részt.
Somogyi István elnök adott tájékoztatást az év első felében az egyesület által végzett munkánkról, a folyamatban lévő megnyert pályázatainkról, a pályázati pénzek felhasználásáról illetve az előttünk lévő pályázatokról , pályázati lehetőségeinkről..
Röviden vázolta a második féléves elképzeléseinket kérve a tagságot, hogy minden ötletet elképzelésit  jelezzenek a vezetőség felé, hogy egy mindenki számára elfogadható program álljon össze. A sok elhangzott javaslatot a vezetőség összefésüli,  és arról tájékoztatja majd a tagságot. Azt a tagságot, amely immáron elérte a bűvösnek mondott 50-es számot, hiszen a taggyűlésen a 4 új tagfelvétellel ezt elértük.
A taggyűlésen Horváth Tibor tagtársunk vetítéses formában adott tájékoztatást a tanösvényes pályázatunkról, annak állásáról és a további feladatokról, ezt a tájékoztatást egészítette ki Kemenes Lajos tagtársunk a még szükséges és előttünk álló hatósági egyeztetési és engedélyeztetési feladatokról.
A januári közgyűlésünkön fogalmazódott meg egy túrázó csoport  megalakításának lehetősége illetve óhaja. Erről a csoport  alakulgatásról, illetve a  már megtett túrák tapasztalatáról, további elképzelésekről adott  tájékoztatást Dinka Péter.( az összes túráról itt a honlapon olvashatnak)
Miután a tájékoztatók végére értünk, felszolgálásra került az egyesület elnöke által  készített  lecsó, került az asztalra természetesen egy kis bor és sör is így minden adva volt, hogy jó kedvűen vidáman zárjuk a napot. Sikerült.

Papp István

Share Button