Közeledõ esemény

  • Nincs esemény.

Sikeres, rekordlétszámú gyermek-horgászverseny

Öröm volt nekünk felnőtteknek nézni az izguló gyermekeket, akik reggel korán már 6 órától gyülekeztek szülői kísérettel a Sződligeti Horgászegyesület által szervezett horgászversenyen és várták a nevezés mielőbbi megtörténtét.
Erre sor is került a meghirdetett időpontban, 6 óra 30 perckor megszólalt a sípszó és megkezdődhetett a verseny a halakért.
Rekordlétszámban jelentkeztek az idén nyolcadszor megrendezett viadalra , konkrétan 22 gyermek és 6 fő ifjúsági versenyző, összesen 28 fő lelkes ifjú horgász gilisztával, csontkukaccal, kukoricával és más csoda-csalikkal vetette be horgásztudományát és a horgokat. Jó volt az idő, az egész tó ezen a napon csak a gyermekeké volt.
Még a halak is tudták, hogy ez egy különleges nap, mert jöttek is szépen.
Jó-jó, nem a legnagyobb példányok, de ugye aki a kicsit nem becsüli…
Szóval a lényeg a szép, tiszta környezet, a természet szeretete, a horgászat izgalma és a gyermekek összehozása mindezzel a nemes célokkal, szerénytelenül állítható, hogy sikerült.

Álljon itt a nyertesek sora a fogási eredményekkel:
I.   helyezett:       Mudri Márk             760gr,   30 db
II.  helyezett:       Nagy Levente          490gr,   22 db
III .helyezett:       Illés Kevin               480gr,   17 db
IV. helyezett:      Paulisz Alexandra     300gr,    1 db
V.  helyezett:       Plette Bulcsú             260gr,   6 db

Gratulálunk a nyerteseknek!

Az ifjúsági kategóriában /14 év felettiek/ nem  állapítottunk meg helyezést, ők versenyen kívül emelték a színvonalat. Talán jövőre erre a korosztályra is meg kellene a versenyt hirdetni?

Egy biztos: mindenki nyert, mert az élmény megvolt. Ajándékot egyébként mindenki kapott, senki sem ment haza üres kézzel.

Köszönjük a támogatóknak Bajkál Zoltán és Czinege Norbert Uraknak, akik segítették a verseny megszervezését kisebb ajándékokkal.

A” Nagy Ho-Ho” horgászverseny jövőre folytatódik!

Sződliget, 2011.05.29.

Sződligeti Horgászegyesület Vezetősége

/Képek a galériában/

Share Button