Közeledõ esemény

  • Nincs esemény.

Köszönet a karácsonyi adománygyűjtésben résztvevőknek!

Az MSZP Sződligeti Szervezete és a CIVILEK SZŐDLIGETÉRT Egyesület hagyományos karácsony előtti adománygyűjtési akciója ebben az évben is 2009.december 12.-én eredményesen lezajlott.
Több, mint 80 zsáknyi adomány /ruha, cipő, könyv, játék, háztartási eszközök stb./ összegyűjtésével tudtunk segíteni és örömet szerezni a rászoruló családoknak.

Már a december 12.-ét  megelőző napokban többen jelezték, hogy szívesen adnának, de kérik az elszállítás megszervezését. Természetesen megoldottuk és gépkocsival beszállítottuk az adományokat.
Szombaton, /2009.12.12.-én/ 9órától 13 óráig érkeztek az adományozók.
Igaz az a mondás, hogy adni is öröm és ez látszott az emberek arcán is.
Az adományok még aznap a Családsegítő Központ szervezésében csoportosításra kerültek és és a következő napokban a Családsegítő Központ munkatársai eljuttatták a rászorulók részére.
Jutott mindenkinek bőven!
Jó állapotban lévő meleg ruháknak, cipőknek, elsősorban a felnőttek, a játékoknak természetesen a gyerekek örülhettek.

Még egyszer köszönet az adományozóknak, a munkában részvevőknek, a Családsegítő Központ munkatársainak, a Közösségi Ház vezetőjének!

Kellemes és Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

Sződliget,2009.12.21.

Horváth Tibor                                                                                                    dr Somogyi István
MSZP Helyi Szervezete                                                                                  Civilek Sződligetért Egyesület

Képek a galériában!

Share Button